Doktorer og Sykehuset

Våre doktorer og sykehuset:
Vår klinikk ligger i Riga, og tilbyr Overvekts-Operasjoner Riga rimelige priser.


Vi prøver å gjøre løsningen på problemet med overvekt så rimelig som mulig, fordi vi ønsker å hjelpe folk til å forbedre sine liv og takle overvekts problemene.

Alle leger har blitt akkreditert og har bevilging til å drive i Den Europeiske Union.

To kirurger utfører gastric bypass og gastric sleeve operasjoner på klinikken. Begge kirurgene har stor erfaring med å utføre fedmeoperasjoner. Vår ledende fedmekirurg er en av de mest erfarne kirurger i Baltikum; Leder for operasjonsavdelingen på Rigas sykehus; Dr. Igor Troickis er spesialist i fedmekirurgi, og på den øvre mage/tarmkanalen. Han har mer enn et tiår med erfaring fra denne type kirurgi, fra Riga's Stradins Clinical University Hospital, han har jobbet i Sveits, og han har jobbet på sykehus i Sverige. Dr. Troickis er medlem av International Association of Bariatric Surgeons (IFSO) the European Coloproctology Association, og han er sertifisert i flere ulike EU land, bl a Norge. Han snakker flytende engelsk. Vår ledende fedmekirurg er assistert av leder på klinikken og en sjefslege på sykehuset.

Kirurgene på sykehuset i Riga har allerede gjort mange fedmeoperasjoner for utenlandske pasienter som har kommet til sykehuset fra hele verden.

Sykehuset i Riga har nylig blitt pusset opp, og har verdensklasse på diagnostisk utstyr som har blitt installert. På sykehuset i Riga er også de private rom oppdatert, for å møte pasientens behov på komfort.

Hvert private rom på vårt sykehus er utstyrt med eget bad og satellitt-TV, og har utsikt mot den store nydelige parken som omgir sykehuset. Pga parken rundt sykehuset, blir man ikke forstyrret av trafikken, og selv om sykehuset ligger midt i Riga, er det stille og fredelig der. Det medisinske og sykepleier teamet på sykehuset er fokusert på pasientens behov, og både leger og sykepleiere er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Vårt medisinske personal har fokus og oppmerksomhet på sikkerhet og komfort for våre pasienter.

Fedme er blitt et stort problem i livet til mange mennesker. Fedme er et brennende helseproblem fordi det fører til sykdommer som kan føre til døden, som høyt blodtrykk, diabetes, alvorlig hjertesykdom, og søvnapnoe.

Sykelig overvekt påvirker deg psykisk og fysisk, og du reduserer livsmuligheter og livet ditt blir til en hele tiden negativ rutine.

På grunn av den medisinske utviklingen kan vi tilby muligheten til å avslutte lidelsene til de sykelig overvektige menneskene.

Faktisk, kan operasjonen betraktes som en terapeutisk fremgangsmåte ved:

1. Din body mass index (BMI) overstiger antall 40 (tredje grad av fedme)
2. Din BMI er mellom 35 og 39,9, og du har de sykdommer forårsaket av fedme. I noen tilfeller er gastric-bypass kirurgi rådet til pasienter med BMI mellom 30 og 34 hvis pasienten har alvorlige helsemessige problemer forårsaket av fedme.

Hvis du er lei av å lide av overvekt, vil våre eksperter undersøke deg og avgjøre om du trenger noen form for fedmekirurgi. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre operasjonen så trygg som mulig.Norske kvalitetsteknikker
til rimelige priser

Procedure Norge Riga
Gastrisk Bypass kirurgi 120 000,- NOK 58 900,- NOK
Gastrisk Sleeve kirurgi 100 000,- NOK 58 900,- NOK
Gastrisk Ballong 45 000,- NOK 27 925,- NOK