Gastric sleeve operasjon er en av måtene å håndtere problemet med overvekt.

Det er en av de fedmekirurgi typene som har blitt svært populært de siste årene.

En slik Gastric Sleeve operasjon er ment å begrense magevolumet, slik at man ikke lenger behøver å spise store porsjoner.

Under operasjonen vil en stor del av magen bli fjernet permanent. Den fjernede del er vanligvis fra 60% til 80% av magesekken. En slank tube eller "sleeve'n", som vil fungere som en ny mage, blir liggende igjen. Hva skiller en Gastric Sleeve operasjon fra en Gastric Bypass operasjon? I tillegg til reduksjon av magekapasiteten, er funksjonen av magen ikke forstyrret fordi magens innløp og utløp forblir intakt. Operasjonen fungerer fordi legen fjerner den del av magen som produserer det stimulerende hormonet som påvirker appetitten.

Denne Gastric Sleeve operasjon har også få potensielle komplikasjoner, det er det samme med alle andre fedmekirurgi typene. Den potensielle risikoen eksisterer definitivt, men våre eksperter vil gjøre alt for å redusere det, og for å hjelpe deg å takle komplikasjoner hvis noen skulle oppstå. Man bør ha en BMI på 30 eller mer for å gjennomføre denne type operasjon.

Gastric Sleeve Kirurgi Pakke 58 900,- NOK. Hva som er inkludert i pakken kan du lese her.
2800,- NOK for å ha med seg reisefølge under oppholdet for slankeoperasjon (4 netter).

Norske kvalitetsteknikker
til rimelige priser

Procedure Norge Riga
Gastrisk Bypass kirurgi 120 000,- NOK 58 900,- NOK
Gastrisk Sleeve kirurgi 100 000,- NOK 58 900,- NOK
Gastrisk Ballong 45 000,- NOK 27 925,- NOK
Meld deg på “Mist Kilo & Spar” konkurransen og SPAR opptil kr. 50 000,- på en Slankeoperasjon.