Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.
Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 10 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

GRATIS FORESPØRSEL

Din forespørsel er mottatt. Vi vil kontakte deg så snart som mulig.
Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best :

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

Diett før en slankeoperasjon – er det nødvendig, og hvorfor?

diett

Source: freepik.com

Hvis du har tenkt på slankeoperasjon, er diett et av hovedtemaene bortsett fra de forskjellige typene og klinikkene der de utføres. Nå virker det åpenbart at det vil være spesiell slanking etter operasjonen, men hva med det før? Trenger du en diett før slankeoperasjon og hvorfor?

Svaret er enkelt og greit ja og det er flere viktige grunner til det.

Enklere operasjon, raskere tilfriskning.

Det er det mest oppstyret er for – for å la deg få en så enkel operasjon som mulig. Med mer fettvev i kroppen er leveren et av organene som får mest vekt, både i det og rundt det, og på grunn av dets posisjon – på toppen av magen – kan størrelsen på det hjelpe eller hindre operasjonen. Å følge en streng foreskrevet diett før operasjonen kan bidra til å redusere leveren, og dette gjør operasjonen mye lettere. 

Det samme gjelder å ha en renere, bedre forberedt kropp, full av støttende næringsstoffer som ikke bare vil hjelpe under operasjonen, men også gjøre tilfriskningsprosessen mye lettere.

Høyt protein, lite kalori 

Minst to uker før operasjonen vil du bli tildelt en veldig spesielt diett for å hjelpe og forberede kroppen din for den store endringen. Noen ganger kalles dietten før operasjonen til og med et flytende diett – for det meste vil det fremdeles være fast mat tilgjengelig, men proteinshakes og andre matvarer med høyt proteininnhold, lite kaloriinnhold og spesielt drikker vil spille en viktig rolle.

Hvorfor protein? Fordi det virkelig hjelper å styrke og beskytte muskelvevet ditt og få kroppen til å bruke fett og ikke muskler for det nødvendige drivstoffet. Det hjelper også med å holde styrken og helsen din oppe, og dette vil være utrolig viktig for en rask tilfriskning.

protein

Kilde: pexels.com

Mental forberedelse

La oss innse det – etter operasjonen vil spisevanene dine, uansett hvor sunne de var før, fortsatt måtte endres mye. Så å få det i gang flere uker før operasjonen vil ikke bare forberede kroppen din, men også tankene dine for denne store endringen. Diettene vil ikke være de samme, selvfølgelig, men det er likheter, og med å telle kalorier, se på porsjonene og virkelig pakke hodet rundt det hele før vil gjøre det så mye lettere etter. 

Lytt til ernæringsfysiologen din

Det er ingen regler her som passer for alle, så best ikke gå på Google og se etter det perfekte dietten før operasjonen. Rådfør deg med leger og ernæringsfysiologer på klinikken der du planlegger å operere, de vil skreddersy en diett og anbefalinger bare for deg. Alle er unike, og i disse sakene mer enn noen gang.Dette er bare noen få retningslinjer, du kan lære så mye mer ved å snakke direkte med det profesjonelle personalet på klinikken for slankeoperasjonen, så hvis du har spørsmål, om det være seg om dietten, andre preparater, alternativene dine, pris på slankeoperasjon osv, bare gå videre til Overvekts-operasjoner.no og spør!