Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.
Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 10 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

GRATIS FORESPØRSEL

Din forespørsel er mottatt. Vi vil kontakte deg så snart som mulig.
Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best :

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

Hvordan gjenkjenne behovet for slankeoperasjon?

overvektig

Kilde: pexels.com

Så du har prøvd, og prøvd, og prøvd, til det ser ut til at du har prøvd alt. Men vekten går enten ikke tilstrekkeli ned, eller så kryper den stadig opp igjen. Og du er ikke fornøyd med det, hvis det er noe som forårsaker helseproblemer, hindrer deg fra livet du vil se selv. Diettene gjør ikke nok, du er ikke egnet nok til riktig trening, og du føler deg fanget.

For å komme deg ut og få kontroll over din egen kropp og liv, kan det være lurt å vurdere en slankeoperasjon. Men hvordan gjenkjenne om det virkelig er det riktige for deg? 

Skader vekten helsen din?

Det er ikke noe galt å være feit eller tynn. Vi lever i en verden der kroppspositivitet heldigvis får mer og mer bakke, og skjønnhet kommer i alle fasonger og størrelser. Så hvis du er komfortabel med vekten din og vekten din er ok med deg, det er det vel ingen bekymringer. Men hva om det gjør deg bekymret og forårsaker helseproblemer? Hjerteproblemer, type 2 diabetes, søvnapné, høyt blodtrykk – dette er bare noen eksempler. 

Løping

Kilde: pexels.com

Kjenner du risikoen og fordelene med slankeoperasjon?

Hvis du vurderer en kirurgisk tilnærming, er det relevant å først gjøre ganske mye lekser med det, slik at du vet hva du kan få, men også kravene til operasjonen, både før og etter. Det vil være et betydelig vekttap på relativt kort tid. Du vil sannsynligvis kvitte deg med en liste over fedmerelaterte helseproblemer, men du må også være veldig aktiv for å ta vare på endret magesekk – følg et sunt kosthold, trene, ta eventuelle ekstra vitaminer og kosttilskudd som trengs, sjekk helsen regelmessig, osv. 

Slankeoperasjon vil ikke gjøre magi alene, det vil hjelpe deg å lage magien. 

Er du klar til å endre matvanene dine?

Du har definitivt prøvd, men med større kroppsmasse og de helseproblemene som ofte følger, er det ikke lett. Kroppen din har nettopp slitt mot den, og prøvd å holde på det dyrebare fettet. En slankeoperasjon vil hjelpe. Det du gjør, når du først har hatt det, vil ha mye større innvirkning på deg. Men du må være klar til å konsultere legene og kostholdseksperten din. Kroppen din vil ha forandret seg, så det den trenger har endret seg også hvis du vil holde den sunn. 

Et sunt kosthold

Kilde: pexels.com

Du forstår at operasjonen er middel, ikke magi

Ingen slankeoperasjon vil løse alt for deg. Det vil alltid være mye arbeid for deg å gjøre. Men gjør ingen feil – det vil hjelpe. Du vil gå ned i vekt, og mye av det, hvis du fortsetter med et nytt, forbedret og profesjonelt anbefalt kosthold, hvis du gjør en god mengde passende fysiske øvelser, tar vitaminer som er foreskrevet og holder øye med helsen din med hjelp fra fastlegen din og andre fagpersoner. Det vil hjelpe deg å oppnå resultater du har så langt, men drømt om og har det livet du fortjener. Det vil hjelp! 

Så hvis du tenker på å ta en slankeoperasjon kan det være lurt å lese mer og kontakte legen din også. Du kan også finne mye relevant info om slankeoperasjon i utlandet og pris på slankeoperasjon på overvekts-operasjoner.no og snakk med sine profesjonelle konsulenter.