Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Steg for steg informasjon

Har du bestemt deg for å gjøre en større operasjon i Riga, Latvia?

Hva bør du gjøre trinn for trinn etter at du bestemmer deg for å komme til Latvia for din helses skyld, og gi oss gleden å være din guide på denne reisen?

Trinn 1

Velg en prosedyre som dekker dine behov.

Trinn 2

Kontakt oss via e-post, telefon eller direkte fra nettsiden med dine spørsmål og bekymringer.

Trinn 3

Vi kommer tilbake til deg innen kort tid med svar. Gir deg info om prosedyren du ønsker å få utført. Du vil også bli gitt et helse spørreskjema, på EN side og dette er enkelt å fylle ut.

Trinn 4

Når du bekrefter dine ytterligere intensjoner og helseopplysninger har blitt fylt ut, sender vi dette skjemaet ned til Riga, til legene, som går igjennom dette spørreskjemaet. Legene vil bekrefte om du er egnet for den undersøkelse / kirurgi som du ønsker å få gjort. Og hvis legene bekrefter “Ja”, er vi klare til å ta deg til neste trinn.

Trinn 5

Vi tar vare på alle dine reisebehov, foruten om flybilletter, dette må du ordne selv. Men utover dette, hjelper vi deg med dine ønsker og videre tiltak.

Trinn 6

Du ankommer Riga International Airport og en person vil møte deg opp der, vise deg ut til en ventende taxi, som vil kjøre deg til hotellet, der vår kollega vil komme og holde et kort informasjonsmøte med dere. I noen tilfeller velger noen å reise direkte til sykehuset. Mange velger å komme dagen før undersøkelser og tester innen operasjonen, og kan da bruke kvelden enten til å utforske Riga litt på egenhånd, eller bare slappe av og nyte atmosfæren på hotellet. Morgenen etter vil vår kollega hente deg igjen på hotellet og kjøre deg til sykehuset, der tester og undersøkelser vil finne sted.

Trinn 7

Du møter kirurgen og anestesilegen, for privat konsultasjon, og tester gjøres dagen før selve inngrepet.

Trinn 8

Når du har gjennomgått tester og undersøkelser, har du fri noen timer, så vis du ønsker det, kan du ta deg en tur ut og beundreområdet ved sykehuset. Flere velger å oppholde seg på sykehuset, for å forberede seg på inngrepet.

Trinn 9

Etter at operasjonen / prosedyren er ferdig, starter restitusjonsfasen. Du samler krefter med hjelp av medisinsk personell og full støtte fra oss. Man er ofte oppe og på benene igjen få timer etter operasjonen/prosedyren. Nå starter ditt nye liv! Man får en kostholdsplan, har samtaler med legen/e under dagenes gang, de fleste blir på sykehuset 4 dager fra de kommer til de blir skrevet ut etter operasjonen.

Trinn 10

Man planlegger reisen hjem. Som en oppfølging, vil vi være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål etter at du har kommet hjem. Man får med seg resepter hjem på vitaminer o.l. som man da henter ut på apoteket på flyplassen i Riga, hvilket vi anbefaler. Fastlegen din vil fortsette å skrive ut reseptene til deg på det du behøver når dine medisiner går tom. Vi anbefaler også at man bestiller time hos sin fastlege etter hjemkomst, og at man gjennom han får utført blodprøver etc etter operasjonen, spesielt da MRSA prøver, da dette kan skape komplikasjoner OM du må på sykehus i inntil 12 mnd etter ditt opphold i Riga. Det har ikke funnets spor av MRSA på vårt sykehus de siste 25 årene, da det blir tatt prøver på ulike steder på vår avdeling hver mnd. Men de norske sykehusene vil likevel kreve at slike prøver blir gjort.

Trinn 11

Vi håper du likte din medisinske reise til Riga, og at du er klar for en ny og bedre levetid med ditt nye kosthold og etter hvert slankere kropp.