Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Gode grunner til å velge Latvia for din helsereise!

Riga er den største byen i de tre baltiske statene; det er en sjarmerende og et sofistikert sted og vokser i popularitet som en storbyferie destinasjon. Sett deg på en trikk som kjører rundt i byen, og som passerer mange interessante Art Nouveau-stil bygninger, samt en og annen påminnelse om det sovjetisk styre som en gang har vært, i bygninger. Ta en spasertur langs de trange brosteinsbelagte gatene i gamlebyen, som dateres tilbake til 1201, for å beundre gamle bygninger som Rigas Dome-katedralen, sammen med «De Tre Brødrene Hus, Okkupasjonsmuseet i Latvia (1940-1991) som huser arkiver og memorabilia fra den nazistiske og russiske okkupasjonen, og Rigas slott hvor det latviske «History Museum», utenlandsk kunst museum er også plassert der. Det finns flere større shopping sentre der, hvor man kan få handlet merkeklær, vesker, kosmetikk, og diverse andre ting for under halve prisen av hva det koster i Norge. Etterpå kan man f.eks. slappe av med en latvisk øl i en av de mange pubene, der noen har levende musikk. Latviere er kjent for å være veldig gjestfrie.

Latviske «hot spots» inkluderer et besøk til middelalderborgen i Cēsis, båttur på elven Gauja og strendene på den ‘Baltiske rivieraen “. Den baltiske kystens unike hvite sandstrand strekker seg over 500 kilometer, blant biosfærereservater og nasjonalparker. De mest populære strendene ligger ved Liepāja, Ventspils og Jurmala, som ligger bare en halv times togtur fra Riga. Latvia er også flott sted for sykkelentusiaster, med flate veier, frisk luft, vakre åser, skoger, viltvoksende landskap og interessante landsbyer å se.

For noen år siden var det ikke så populært med medisinske reiser som i dag. Folk ville bare reise til utlandet og få
medisinsk behandling om de hadde en sykdom som kunne føre til døden, eller det var rike mennesker som hadde råd til å kjøpe disse medisinske reisene, slik at de slapp å stå i de lange helsekøene her hjemme i Norge. I dag har situasjonen endret seg. I dag søker folk flest etter høy kvalitet på medisinsk behandling. Som et resultat av dette, har det blitt store fremskritt, og det er mange som velger å reise til utlandet i dag for å gjøre en operasjon. Dels fordi det er så lange ventetider ved de offentlige institusjonene i Norge, dels fordi det er så dyrt å gjøre dette på private institusjoner her til lands.