Tone O. Steen, Brekstad

Hei på dere! Jeg er ei dame på 29 år, bor i sør—trøndelag. Har 2 barn og samboer! Nå skal jeg prøve å fortelle litt om min reise til ett lettere liv… Så here it goes 😉 
Ja, jeg er som mange, mange andre her til lands, egentlig over hele verden for å være mer presis!

Jeg er overvektig, sykelig overvektig.

I mange år, helt siden barneskolen har jeg prøvd å gå ned i vekt. Når jeg gikk første året på videregående, søkte jeg om slankeoperasjon… Da var jeg så deprimert og så lei av å mislykkes hele tiden. Veldig dårlig selvbilde å alt som følger med! Men jeg fikk avslag!!! Var for lett?! var svare jeg fikk, den gang… Visste ikke om jeg skulle le eller gråte..

Etter den tid har jeg prøvd alt av slanking. Legen skrev ut resepter til meg, både det ene og det andre. Funka jo der og da, men med en gang jeg slutta med det… Så, PANG! Sa det og jeg var tilbake til start og enda litt mer.

I 2010 ble jeg mor for første gang. Gikk ikke opp så mye under svangerskapet, men etterpå derimot!! Så i oktober 2010, meldte jeg meg på grete roede kurs. Og det gikk så bra 😀 Holdt på med dette i over ett år før jeg ga meg, da hadde jeg klart og gått ned 40kg! Da var jeg både stolt og fornøyd. Var enda overvektig ja, men følte meg såå bra!

Dette varte ikke lenge, før kiloene begynte og krype på igjen. Ble gravid på ny i 2014, og fikk mitt andre barn juni 2015. Slet med vekta, dårlig selvbilde osv atter en gang..

Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å ta slankeoperasjon. Hadde garanter fått dekket dette av staten, men orka rett og slett ikke vente, så jeg betalte av egen lomme.

Leste litt på nettet, og kom i kontakt med Katrine Bakken Stenshjemmet, og det skulle vise seg og være min vei til ett nytt og bedre liv! Tok ikke mange ukene etter jeg bestemte meg for å ta operasjon, før jeg faktisk lå der! Så 2.Januar 2017, dro jeg og ei venninne til Riga, for og ta en gbp..

Nå idag, ca 4 mnd etter, har jeg tatt av meg nesten 30kg! Er enda ikke i mål, men jeg har det mye bedre. Å jeg gir meg ikke enda. Denne gangen skal jeg klare det, og det med go hjelp fra Katrine 🙂

Så til dere andre der ute, som har som meg oppgjennom årene, prøvd alt! Ta kontakt med Katrine, spør om alt dere måtte lure på. Anbefaler å dra til Riga, flinke folk som tar godt vare på deg fra start til slutt 🙂

Før

4 måneder etter

* Dette er tilbakemeldinger fra våre tidligere pasienter, og slike resultater kan ikke garanteres eller loves .