Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Hei på dere! Jeg er ei dame på 29 år, bor i sør—trøndelag. Har 2 barn og samboer! Nå skal jeg prøve å fortelle litt om min reise til ett lettere liv… Så here it goes 😉 
Ja, jeg er som mange, mange andre her til lands, egentlig over hele verden for å være mer presis!

Jeg er overvektig, sykelig overvektig.

I mange år, helt siden barneskolen har jeg prøvd å gå ned i vekt. Når jeg gikk første året på videregående, søkte jeg om slankeoperasjon… Da var jeg så deprimert og så lei av å mislykkes hele tiden. Veldig dårlig selvbilde å alt som følger med! Men jeg fikk avslag!!! Var for lett?! var svare jeg fikk, den gang… Visste ikke om jeg skulle le eller gråte..

Etter den tid har jeg prøvd alt av slanking. Legen skrev ut resepter til meg, både det ene og det andre. Funka jo der og da, men med en gang jeg slutta med det… Så, PANG! Sa det og jeg var tilbake til start og enda litt mer.

I 2010 ble jeg mor for første gang. Gikk ikke opp så mye under svangerskapet, men etterpå derimot!! Så i oktober 2010, meldte jeg meg på grete roede kurs. Og det gikk så bra 😀 Holdt på med dette i over ett år før jeg ga meg, da hadde jeg klart og gått ned 40kg! Da var jeg både stolt og fornøyd. Var enda overvektig ja, men følte meg såå bra!

Dette varte ikke lenge, før kiloene begynte og krype på igjen. Ble gravid på ny i 2014, og fikk mitt andre barn juni 2015. Slet med vekta, dårlig selvbilde osv atter en gang..

Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å ta slankeoperasjon. Hadde garanter fått dekket dette av staten, men orka rett og slett ikke vente, så jeg betalte av egen lomme.

Leste litt på nettet, og kom i kontakt med Katrine Bakken Stenshjemmet, og det skulle vise seg og være min vei til ett nytt og bedre liv! Tok ikke mange ukene etter jeg bestemte meg for å ta operasjon, før jeg faktisk lå der! Så 2.Januar 2017, dro jeg og ei venninne til Riga, for og ta en gbp..

Nå idag, ca 4 mnd etter, har jeg tatt av meg nesten 30kg! Er enda ikke i mål, men jeg har det mye bedre. Å jeg gir meg ikke enda. Denne gangen skal jeg klare det, og det med go hjelp fra Katrine 🙂

Så til dere andre der ute, som har som meg oppgjennom årene, prøvd alt! Ta kontakt med Katrine, spør om alt dere måtte lure på. Anbefaler å dra til Riga, flinke folk som tar godt vare på deg fra start til slutt 🙂

Før

4 måneder etter

* Dette er tilbakemeldinger fra våre tidligere pasienter, og slike resultater kan ikke garanteres eller loves.