Doktorer og Sykehuset

Vår nye og moderne klinikk ligger i Riga, og denne klinikken kan måle seg med de mest moderne klinikkene i hele Europa! Denne klinikken tilbyr Overvekts Operasjoner Riga rimelige priser. Dette er en ny klinikk, bygd for bare 1 år siden!

De komfortable, private rommene har alle moderne bekvemmeligheter, inkludert flatskjerm-TV, aircondition og Wi-Fi. En venn eller familiemedlem kan også bo hos deg i ditt eget rom, i løpet av oppholdet ditt.

Selv om sykehuset ligger sentralt til i Riga, er det stille og fredelig.

Det medisinske teamet (leger/sykepleiere/hjelpepleiere) på sykehuset har fokus på pasientens behov, og både leger og sykepleiere er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Pasientens velbefinnende og den helsemessige sikkerheten er noe alle som jobber på klinikken, setter høyt.

Vi prøver å gjøre løsningen på problemet med overvekt så rimelig som mulig, fordi vi ønsker å hjelpe folk til å forbedre sine liv og takle sine overvektsproblemer.

Våre kirurger og medisinske personell er svært erfarne. Alle våre leger har blitt akkreditert og har godkjenning til å operere i EU.

Vår ledende kirurg har spesialisert seg på Gastric Sleeve, Gastric Bypass og revisionale bariatriske operasjoner, og har mer enn tjuefem års erfaring i generell kirurgi og over ti års erfaring i overvekts kirurgi.

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 10 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Snakker engelsk.

1991. Ble han uteksaminert fra Riga P.Stradina University – Generell kirurgi.

Han studerte, fikk kvalifikasjoner og erfaring, i Storbritannia (Bassetlaw Hospital ward B6), Sveits (St.Claraspital Basel), Frankrike (TYCO Healthcare Education Center), Italia, Norge, Sverige.

Kongresser og konferanser:
· Los Angeles, IFSO2010, XV World Congress, USA
· New Delhi, IFSO 2012, XVII World Congress, India
· Istanbul, IFSO 2013, XVIII World Congress, Tyrkia
· Montreal, IFSO 2014, XIX World Congress, Canada
· Tallinn, BAS, 3. kongress for Østersjøsammenslutningen, Estland
· Riga, BAS, Den fjerde kongressen for Den baltiske sammensetningen av kirurger, Latvia
· TYCO Healthcare Education Center, Elancourt, Bariatric Master Class, Frankrike
· Kirurgisk avdeling Azienda Unita Sanitaria Locale di Reggio Emilia Ospedale di Gustalla, THD / transanal dearterisering / trening, Italia
· St.Claraspital Basel «Swiss Endos» Fribourg, bariatrisk kirurgisk trening (erm gastrectomy), Sveits
· Sahlgrenska sykehus, Göteborgs universitet, Revisjonsbariatrisk kirurgi, Sverige
· Privat klinikk Oslo, Bariatric surgery (Roux-Y Gastric Bypass), Norge
· Klinisk senter ISCARE – Fyrtårn Praha, SAGB QS Kurs med hender – på opplæring, Tsjekkia
· Bruges, avansert kurs i revisjonsprosedyrer og styring av komplekse saker i bariatrisk kirurgi, Belgia
· Privat klinikk Stockholm, Bariatric surgery (Roux-Y Gastric Bypass), Sverige
· Gdansk, avanserte bariatriske kirurgiske prosedyrer, Polen

Medlemskap:
· Medlem av Den internasjonale føderasjonen for kirurgi av fedme og metabolske lidelser (IFSO)
· Medlem av den latviske bariatriske kirurgforeningen
· Medlem av latvisk kirurgforening

Kirurgen på klinikken i Riga har allerede gjort mange fedmeoperasjoner for utenlandske pasienter som har kommet til klinikken fra hele verden. Hvis du er lei av å lide å være overvektig, vil våre eksperter undersøke deg og bestemme om du trenger noen form for bariatrisk kirurgi. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre operasjonen og den generelle erfaringen med oss så komfortabel, jevn og trygg som mulig. Ring oss eller kontakt oss på forespørsel.

Fedme er blitt et stort problem i livet til mange mennesker. Fedme er et brennende helseproblem fordi det fører til sykdommer som kan føre til døden, som høyt blodtrykk, diabetes, alvorlig hjertesykdom, og søvnapnoe.

Sykelig overvekt påvirker deg psykisk og fysisk, og du reduserer livsmuligheter og livet ditt blir til en hele tiden negativ rutine.

På grunn av den medisinske utviklingen kan vi tilby deg muligheten til å avslutte disse plagene, og det er bra for deg om du lider av sykelig overvekt.

Faktisk, kan operasjonen betraktes som en terapeutisk fremgangsmåte ved:
1. Din body mass index (BMI) overstiger antall 40 (tredje grad av fedme)
2. Din BMI er mellom 35 og 39,9, og du har de sykdommer forårsaket av fedme. I noen tilfeller er gastric-bypass kirurgi rådet til pasienter med BMI mellom 30 og 34 hvis pasienten har alvorlige helsemessige problemer forårsaket av fedme.

Hvis du er lei av å lide av overvekt, vil våre eksperter undersøke deg og avgjøre om du trenger noen form for fedmekirurgi. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre tiden føre operasjon, selve operasjonen, og tiden etter operasjon, så trygg som mulig for deg.