Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm
gastric bypass erfaringer

Kilde: Pexels.com

Du har sannsynligvis sett utallige før og etter-bilder av gastrisk bypass på Internett, har du ikke? Det er imidlertidig to forskjellige ting å se på bilder og vite hvordan folk faktisk oppnådde slike beundringsverdige resultater. I denne artikkelen skal vi se nærmere på historiene til pasientene våre og fortelle deg mer om livet etter bariatrisk kirurgi.

Pasientenes profiler: Så forskjellige som kan være

Faktorer som alder og kjønn er irrelevante innen bariatrisk kirurgi. Noen mennesker har det i slutten av tjueårene, andre i femtiårene; det er like bra for menn og kvinner, og de viktigste kriteriene for å gjennomgå operasjon er kroppsmasseindeks over 30 år og manglende evne til å gå ned i vekt.

På Overvekts Operasjoner har vi samlet en rekke pasientanmeldelser, og hver av dem forteller en annen, men liknende historie – om vekttap og livsstilsendringer. La oss se nærmere på begge deler!

Vekttap – Rimelig raskt

Hovedmålet med slankeoperasjon er vekttap, ikke sant? Den første slankingen foregår veldig raskt etter operasjonen, fordi det er den mest pålitelige måten å be om vekttap å redusere magestørrelsen. Her er hva tidligere pasienter har å si:

●  Kine fra Østfold mistet 22,5 kg på tre måneder;

●  Ruth fra Kirkenes gikk ned 23 kg på fem måneder;

●  Milad fra Sandefjord mistet de imponerende 44 kg på ni måneder.

Blant andre helsemessige fordeler etter operasjonen nevner pasientene bedre blodprøver, normaliserte kolesterol- og sukkernivåer og sist, men ikke minst, yngre utseende. Men hvordan oppnådde de disse resultatene og er operasjon nok til slike endringer? La oss finne det ut!

frokost

Kilde: Pixabay.com

Slankeoperasjon – et verktøy, ikke en kur

På siden vår med pasientanmeldelser kan du se at mange av pasientene våre legger ut bilder etter operasjon i et treningsstudio eller i treningsklær. Dette skjer av en grunn, da livsstilsendringer er avgjørende for langsiktig vellykket vekttap. Dette er hva du bør ta i betraktning når du ser på før/etterbilder – et bilde viser bare resultatet, ikke veien til det.

Mange gjennomgår bariatrisk kirurgi fordi vekten hindrer dem i å følge en sunn livsstil. Det er virkelig vanskelig å holde seg til sunn mat og regelmessige treningsøkter hvis du opplever konstant sult og ikke kan trene på riktig måte. Det er imidlertidig nøyaktig livsstilsendringer som sikrer de beste resultatene. Ifølge våre pasienters erfaringer er dette de mest effektive strategiene for livet etter operasjonen:

  • daglig trening i 30-45 minutter, med kardio 3-5 ganger i uken;
  • unngå rå mat, sukker, kullsyreholdige drikker, tyggegummi, alkohol, brød, svinekjøtt og biffer;
  • bli med i en lokal eller støttegruppe på nett;
  • spise små porsjoner;
  • ar vitaminer og kosttilskudd, som vitamin D, B12 og kalsium (foreskrevet av legen);
  • har grundige blodprøver hver tredje måned det første året og deretter årlige tester.

Har du andre spørsmål relatert til livet etter operasjonen, vekttap eller pris på gastrisk bypass? Kontakt oss så hjelper vi deg!