Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Radikalt vekttap endrer definitivt livet, og det er ikke rart at folk søker andres erfaringer før de til slutt velger operasjon. I år har vi samlet en omfattende samling av ekte historier fra pasienter og før og etterbilder av slankeoperasjon. Nå vil vi dele med deg viktig informasjon om livet etter operasjonen og gi deg noen råd om hva som kan skje etter at du har forlatt klinikken.

Erfaringer med slankeoperasjoner: Hva å forvente?

De første dagene, ukene og månedene etter operasjonen er en spennende, emosjonell periode for alle, uansett alder, kjønn og vekt. Våre pasienter kommer til klinikken på jakt etter den mest effektive slankestrategien, og vi er stolte av å si at bariatrisk kirurgi faktisk gir gnister av innledende vekttap. En vellykket erfaring av slankeoperasjoner avhenger imidlertid veldig av pasientens livsstil, som bør omfatte:

  • sunne spisevaner;
  • rikelig med trening;
  • konstant kontroll og kontakt med lege.

Våre pasienter som følger disse reglene oppnår imponerende resultater – i gjennomsnitt mister folk opptil 60-70% av overflødig vekt. Ny vekt gjør dem i stand til å bli mer aktive og fullføre de største utfordringene i livet før operasjonen. Vi verdsetter historiene om mennesker som støtter sport, reiser og aktivt sosialt liv etter restitusjonsperioden.

Ekte suksesshistorier fra pasienter er den største kilden til inspirasjon og selvtillit – sjekk ut bilder før og etter operasjonen på Overvekts-operasjoner.no og ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!

Ofte stilte spørsmål

1. Kommer slankeoperasjon med en slankegaranti?

Slanking er en veldig individuell sak, og ingen slankeoperasjon kan 100% garantere ønsket vekttap. Imidlertid gir slankekirurgi raskt innledende vekttap som senere kan forbedres og opprettholdes av riktige spisevaner og fysiske aktiviteter.

2. Hvor mye kan jeg stole på andre pasienters erfaringer?

Andre pasienters erfaringer med slankeoperasjoner er nyttige i den forstand at de viser ekte menneskelige historier. Du kan selv se at slanking er mulig i nesten alle tilfeller, men du bør ta hensyn til at enhver pasients historie er individuell og bare tjener informasjonsformål.

3. Hvordan kan jeg satse på slanking etter operasjonen?

For å oppnå og opprettholde ønsket vekt etter operasjonen er det nødvendig å forvandle forholdet ditt til mat og aktivitet på lang sikt. Riktig slanking, aktiv livsstil og relevant medisinsk råd er de tre viktigste faktorene for vellykket erfaring etter operasjonen.

4. Hva vil definere min erfaring med slankeoperasjoner?

Din helsetilstand, kostholdet ditt og de fysiske aktivitetene dine vil definere hvor mye vekt du mister og om du vil være i stand til å opprettholde resultatet. Det er ekstremt viktig å ikke komme tilbake til de tidligere livsvanene for å få gode resultater.

5. Hva skjer hvis jeg ikke får ønsket vekt?

Det kan være flere grunner til at du ikke går ned i vekt etter operasjonen. I alle fall er du vennlig invitert til å bruke klinikkens 5-årige oppfølging for å diskutere disse spørsmålene med legen din.

6. Vil du publisere slankeresultatene dine på hjemmesiden din?

Vi publiserer bare slankehistorier om pasientene som uttrykte et slikt ønske. All informasjon om pasientene forblir strengt privat med mindre en pasient ønsker å offentliggjøre noe av det.