Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Foto: Michaela Markovičová from Pexels.com

«gastric sleeve» og graviditet – det er et hett tema på nettet. Hvis du trenger denne typen bariatrisk kirurgi, men også har blitt en stolt forelder, hvordan du skal takle begge livsendrende anledninger? 

I denne artikkelen håper vi å svare på dette spørsmålet.

Før eller etter å ha fått babyen din?

Hvis du lider av overdreven vekt, men allerede bærer eller nylig har levert, er ditt eneste alternativ naturlig nok «gastric sleeve» etter graviditet, og vi vil snakke om det om et minutt. Men hvis du sliter med vekten som ikke vil gå ned og bli der uansett hva, og du også har fedmerelaterte sykdommer, men ønsker å bli foreldre når som helst i fremtiden, anbefaler vi hjertelig å ha operasjonen før graviditet, siden det vil være til stor nytte for både deg og babyen, noen ganger til og med går så langt som å kurere infertilitet. 

En ting, skjønt – hvis du allerede har hatt bariatrisk kirurgi, bør du vente mellom 12-24 måneder før du prøver å bli gravid. Dette er tiden kroppen din tar for å stabilisere seg med tap av vekt og helt nytt ernæringsinntak, noe som betyr at det reduserer risikoen for å føde en mindre baby. 

Hvor lenge må jeg vente?

For å si det kort tid – mellom 8 uker og 18 måneder. 

Først bør du vente til du er ferdig med å amme, ikke bare på grunn av sin beskatte natur på deg tidvis, men også fordi etter operasjonen, ernæringsbalansen din vil være utenfor skalaene i flere måneder før kroppen din kan komme seg. 

For det andre, etter operasjonen må du kunne konsentrere deg om din egen bedring, så å vente før du kan spare for å bli skilt fra babyen og ikke trenger å vie så mye tid til dem, ville være veldig lurt. 

For det tredje, hvis du har bestemt deg for å ha en gastric sleeve utlandet, velger du å gjøre magehylseoperasjonen i Europa.  Det vil spare deg for mye tid, penger og krefter. 

Beste stedet å operere

Å ta opp en magehylse etter graviditet betyr at du må ta veldig godt vare på deg selv og prøve å gjøre reisen så rask og behagelig som menneskelig mulig. 

For gastric sleeve er Europa  det beste valget du muligens kan ta, spesielt siden det vil bety at du kan ha en rask og behagelig tur, og snart vil være tilbake med babyen din. 
Vår anbefaling – for bariatrisk kirurgi, gjelder også “gastric sleeve», Latvia  er det beste valget.  Helseturisme er noe dette lille baltiske landet virkelig utmerker seg i, sykehusene i Riga har førsteklasses ansatte, og tiår med erfaring, og når det gjelder hva «gastric sleeve pris» i utlandet, Latvia gjør en klar vinner, med priser noen 2/3 lavere enn de i Storbritannia eller Sveits. 

Forhåpentligvis er du nå noe bedre informert, og hvis du har noen oppfølgingsspørsmål, enten om «gastric sleeve» etter graviditet eller noe annet, kirurgi og vektrelatert, ikke nøl med å kontakte oss via vår hjemmeside!