Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm
Diett
Foto: Shutterstock.com

En slankeoperasjon er ansett å være en av de mest effektive strategiene for vekttap, men det er aldri en enkel avgjørelse å gjennomgå en kirurgisk operasjon. Hvordan påvirker en gastrektomi pasientens liv? Kommer det til å endres fullstendig og er alle endringer positive? Les videre og få svarene til disse, samt andre spørsmål angående gastric bypass!

Hva hender etter operasjonen?

Gastrisk bypass, eller magesekkreduksjon som det også kalles, er en kirurgisk operasjon hvor omtrent 70 til 80 prosent av pasientens magesekk blir sydd igjen. Dette gjøres for å redusere mengden av konsumert mat og absorberte kalorier, men dette er bare det første steget mot et sunnere og lettere liv. Den virkelige forvandlingen starter først etter at pasienten er utskrevet fra klinikken. Forestill deg at du gjennomgikk operasjonen og kom trygt hjem. Dette er hva som venter deg:

  • du kjenner deg mindre sulten og blir mindre fristet til å småspise mellom måltider, dermed blir også dine matvaner sunnere;
  • redusert sultfølelse, i kombinasjon med en redusert magesekk, gjør at du spiser sjeldnere og blir mer mett av mindre måltider;
  • drastisk reduksjon av konsumerte kalorier iverksetter et relativt hurtig og stabilt vekttap;
  • vekttapet påvirker helsen din positivt – vektrelaterte problemer (rygg- og leddsmerter, høyt blodtrykk, pustebesvær, søvnforstyrrelser m.m.) enten forsvinner eller blir mye bedrel;
  • du er i stand til å begynne og fortsette med ulike sportslige aktiviteter, som tidligere var utilgjengelige på grunn av den ekstra vekten;
  • sport og trening forbedrer den generelle livskvaliteten og forsterker vekttapet.
Sunt kosthold

Foto: Shutterstock.com

Denne helomvendingen blir mulig nettopp på grunn av operasjonen, siden den gir kroppen de nødvendige ressursene som skal til for å endre livslange usunne vaner. Likevel, er det viktig å huske at gastrisk bypass før og etter resultatene i stor grad avhenger av din personlige tilnærming. Et sunt kosthold og betydelig med trening forsikrer et vedvarende resultat på lang sikt.

For mer informasjon om gastrektomi, operasjonen, fordelene, priser og rekonvalesens, kan du konsultere med klinikken ved Overvekts Operasjoner  – pasientkoordinatoren er der for å hjelpe deg!