Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Bildet er tatt av Andrew Martin fra Pixabay

Når du vurderer slankeoperasjon er et av hovedspørsmålene, i tillegg til “hvilken type som passer for meg”, definitivt “hvor mye vekt vil jeg miste”. I denne artikkelen vil vi ta en titt på prognoser for bypassoperasjoner å gi minst et grovt estimat av vekttapet, sammen med noen av hvorfor og hvordan. 

Gastrisk bypass-operasjon – hva handler det om?

Oppsummert: operasjonen vil dele magen din i to “poser”, en mindre og aktiv del som nå vil koble seg rett til den nedre delen av tynntarmen, og en større som bare “vil være der” men ikke vil bli brukt. Resultat – mye færre kalorier som trengs, og du vil få “magen min er så full” følelsen mye raskere. Mange færre inntatt kalorier = vekttap. Det er ikke så enkelt som det, men dette er selve kjernen i det.

Den første måneden etter

Det grove anslaget er at du vil tape ca 17% av overdreven kroppsvekt. Å måle det i kilo eller pund ville ikke være fornuftig her fordi mennesker og kroppsmassen deres er så forskjellige. Du vil være på diett, det vil være raskt vekttap, ny energi, du vil ikke føle den vanlige sultfølelsen… 

Bildet er tatt av Margo Lipa fra Pixabay

Det første året etter

Det første året, eller, mer presist, de første seks månedene er det største fallet, du vil tape opptil 65-70% av ekstravekten. Nå, den første måneden handlet mye om det plutselige fallet, resten av veien vil være mer om bruke endringen i kroppen din som ble gjort av operasjonen som et verktøy, for å hjelpe deg med å få tilbake din sunne vekt. Etter å ha et sunt og spesifikt kosthold, trene generelt, antar du en mer aktiv livsstil som du nå har råd til. Vekttapet vil avta og skal opphøre etter 2-3 år. Da vil det bare holde på. 

Bildet er tatt av fernando zhiminaicela fra Pixabay

Blir jeg slank?

I følge prognosen for bypassoperasjoner og forutsatt at du holder de nye sunne spisevanene oppe, ikke for mange mellommåltider og du bør trene rikelig. Og det burde være enklere enn noen gang, for kroppen din nå vil jobbe med deg, ikke mot deg. Men hvis du noen gang føler deg i trøbbel, ikke nøl med å kontakte legene og klinikken, de er der for å gi profesjonell hjelp og etterpleie.

Riga – et godt sted å gjennomgå gastrisk bypass-operasjon

En av de varme stedene for enhver type slankeoperasjon er ingen ringere enn det lille landet ved Østersjøen – Latvia. Og når du foretar et tilfeldig Google-søk om klinikker som utfører disse operasjonene. Overvekts-operasjoner i Riga kommer i mange anmeldelser. Hovedgrunnen: Flere års erfaring,  et stort antall operasjoner utført årlig, problemfritt, et pasientorientert system som gir service av høyeste kvalitet og gode resultater. 

Absolutt verdt å se på!

Pilt, millel on kujutatud köögivili, mais, taim, värske  Kirjeldus on genereeritud automaatselt

Bildet er tatt av Gábor Adonyi fra Pixabay
Avslutningsvis: gastrisk bypass hjelper deg å miste vekt sikkert og i store volum, og resultatene vil være med deg i årene som kommer, hvis du bestemmer deg for det, kjemper for det og gå hånd i hånd med den nye kroppen din!