Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm
Et sunt kosthold

Kilde: Freepik.com 

Her er et av de mest populære spørsmålene om slankeoperasjoner – er det nødvendig å opprettholde en spesifikk diett før slankeoperasjon? Til dette kan vi gi et kort og definitivt svar – ja, en riktig diett er et must for vellykket kirurgisk behandling. Les videre for å lære mer om hvordan du kan forberede kroppen din på operasjon!

Hvorfor trenger du en diett?

Man kan spørre seg, hvorfor bry seg med dietter før operasjon i det hele tatt, hvis det virkelige vekttapet starter etter behandlingen? Vellykket gastrisk bypass-operasjon er bare mulig under riktige forhold, og dette er grunnen til at pasienter må:

  • redusere kroppsfett i mage og spesielt lever;
  • beskytte muskelvev fra å brenne i stedet for fett;
  • reduser mengden vann i kroppen.

For å nå disse målene må du følge en strengt diett med energiverdi rundt 800-1200 kalorier per dag. Høres alvorlig ut? Les videre og oppdag at virkeligheten ikke er så svart som den er malt!

Salat

Kilde: Pixabay.com

Protein + karbohydrat

En diett før operasjon må være rikt på karbohydrater og protein og spesielt lite i alle slags fett, sukker og mat med høyt karbohydrat (nei til hvitt brød og hvit pasta, ja til fullkornsprodukter). Kostholdseksperten din kan foreskrive proteintilskudd, men generelt anbefales det at du ikke brukero kosttilskudd og medisiner uten resept fra legen. Alkohol, røyking og overstadig spising er tabu – jo tidligere du går vekk fra disse vanene, jo bedre, da de kan være skadelige for resultatet av operasjonen.
De generelle reglene for diett før operasjon er ganske enkle og ligner retningslinjene for spising etter operasjonen. Legen din og den valgte klinikken vil gi deg alle nødvendige materialer, inkludert en guide til porsjonsstørrelse og foreslåtte menyer. Skulle du ha noen spørsmål, ikke nøl med å kontakt oss – vi er her for å hjelpe deg!