Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Høyt blodtrykk kan deles i to hovedgrupper:

• Essensiell (primær) hypertensjon. Det betyr høyt blodtrykk som vi ikke kjenner årsaken til. Omtrent 90 % av alle som har høyt blodtrykk, har denne formen.

* Dette er tilbakemeldinger fra våre tidligere pasienter, og slike resultater kan ikke garanteres eller loves.

• Sekundær hypertensjon. Med sekundær hypertensjon mener vi høyt blodtrykk som er forårsaket av sykdom i et annet organ, for eksempel nyresykdom.

Årsakssammenhengen til høyt blodtrykk er sammensatt og til dels uavklart. Arvelige faktorer spiller en stor rolle, men livsstil med for eksempel lite mosjon, stort saltinntak og vektøkning er også sterkt medvirkende faktorer.

Høyt blodtrykk er også arvelig. Om en eller begge av foreldrene dine har høyt blodtrykk, er det stor sjanse for at du også kan få det.

Høyt blodtrykk kan du også få om du er overvektig, stresset, mosjonerer lite, røyker, drikker mye alkohol og har et dårlig kosthold.

Høyt blodtrykk kan medføre at du får hodepine, blir svimmel, får pustevansker og opplever synsforstyrrelser.

Hva kan du gjøre?

Det beste er å snakke med fastlegen din.

Han vil ta en helsesjekk på deg, og om det er nødvendig vil han gi deg legemidler som kan gjøre blodtrykket ditt stabilt.

Er du overvektig er det lurt å tenke på mosjon, kosthold og gå ned i vekt.

Veldig mange som sliter med høyt blodtrykk, er overvektige. Og har fått høyt blodtrykk som en konsekvens av dette. Mange velger i dag å gjøre en Slankeoperasjoner, og det er vitenskapelig bevist at ca 80% av de som gjør en slankeoperasjon i dag, blir kvitt sitt høye blodtrykk, for alltid! Man slipper bruke medisiner for dette resten av livet! En kjent kirurg i Oslo har uttalt, at han ikke vet om noen andre operasjoner der man blir kvitt en kronisk sykdom, slik man blir ved å gjøre en slankeoperasjon! Og dette har jo flere gevinster på sikt, man slipper unna med økt risiko for blandt annet hjerneslag, hjerteinfarkt og hjertesvikt.

* Dette er tilbakemeldinger fra våre tidligere pasienter, og slike resultater kan ikke garanteres eller loves.

Dette er noe du bør tenke alvorlig på! Kontakt oss gjerne for mer informasjon, gå inn på overvekts-operasjoner.no, finn kontaktskjema der!