Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm
Erfaringene

Photo by Denys Nevozhai on Unsplash

Når andre metoder mislykkes, kan en slankeoperasjon være et valg for å bekjempe overvekt. Selv om denne avgjørelsen ikke er enkel og krever arbeid og besluttsomhet, lønner det harde arbeidet seg. 

Opplevelser etter slankeoperasjon 

Livskvalitet

Etter å ha gjennomgått en slankeoperasjon og man har  gått gjennom bedringprosessen, merker folk hvordan livet deres begynner å bli bedre. Det er mindre fysiske begrensninger, mindre kroppssmerter, folk begynner å føle seg mer energiske og merker forbedringer i humøret. Ikke bare det, men slankeoperasjon kan være den endringen i livet, som gjør livet lengre, på grunn av dets mange fordeler for kroppen, slik som lavere sykdomsrisiko. 

Erfaringene etter slankeoperasjon

Photo by Holly Mandarich on Unsplash

Fysiske fordeler ved slankeoperasjon 

Det er forskjellige eksempler som viser hvor gunstig en slankeoperasjon kan være. Mens overvekt er en risikofaktor for mange sykdommer og forhold, kan slankeoperasjon redusere risikoen for å få disse sykdommene. 

For eksempel er overvekt en viktig risikofaktor for diabetes type II (faktisk er over 90% av mennesker som har diabetes type II, overvektige eller har fedme). Diabetes er også en ledende årsak når det gjelder flere andre sykdommer, som nyresvikt eller ikke-traumatiske amputasjoner i underekstremiteter, og er assosiert med økt risiko for hjertesykdommer, hjerneslag, høyt blodtrykk, nyresykdom, blindhet og til og med graviditetskomplikasjoner. 

Fedme er også sterkt assosiert med andre helseproblemer, som fettlever, høyt blodtrykk og høyt kolesterol, leddsmerter og slitasjegikt. Slankeoperasjon har vist seg å være nyttig for å bekjempe disse problemene, for eksempel ble det vist at det reduserte risikoen for hjerteinfarkt med 50% og risikoen for hjerneslag med mer enn 50%.  Vurderer du slankeoperasjon? Besøk Overvekts-operasjoner.no å lære mer og endre livet ditt til det bedre!