Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm
Forventet vekttap gastric sleeve

Foto: Shutterstock.com

Gastric sleeve-operasjon er ansett som en av de mest radikale vekttapsmetodene – etter inngrepet kan man miste opptil 70% av den ekstra vekten i løpet av en ganske kort tidsperiode. Operasjonsresultatene er imidlertid alltid individuelle, og ingen kirurg kan garantere et konkret vekttap i kilo. La oss snakke om forventet vekttap etter operasjonen, hva som påvirker det, og hvordan vi oppnår best mulig resultat!

Vekttap forklart

Vekttap etter en gastric sleeve gjelder ekstra vekt – de unødvendige kiloene mellom ønsket og nåværende vekt. Avhengig av individuelle faktorer mister pasientene omtrent 40-70% av den ekstra vekten (ikke den ønskede vekten). 

Vekttapet starter på dag én etter operasjonen, og de mest merkbare endringene finner sted i løpet av seks måneder etter prosedyren. Dette er en viktig periode for hver pasient, siden disse månedene etter operasjonen er det rette tidspunktet for å endre de dypt forankrede vanene.

Gastric sleeve

Foto: Shutterstock.com

GODE råd for å forbedre forventet vekttap etter Gastric Sleeve

Du bør ta i betraktning at det ikke blir noen endelig stopp på denne ruten – tvert imot kommer dette til å bli en livslang reise. For å gå ned i vekt og ikke gå opp igjen bør du:

  • omdefinere forholdet ditt til mat – glem småspising og søppelmat, tilpass porsjonsstørrelsen til din nye mage, reduser fett og sukker, osv.;
  • inkluder trening i ditt daglige liv – trening etter dine evner, men gjør det regelmessig;
  • søke psykologisk rådgivning – selv om det ikke er et krav kan denne strategien hjelpe deg med å bygge en ny, sunn holdning til kropp, mat og vekt.

Umiddelbart vekttap etter operasjonen er det raskeste, men ikke stol på de første resultatene – hold på riktig ernæring og regelmessige treningsøkter, så oppnår og opprettholder du den perfekte vekten hele livet!