Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm
Slankeoperasjon

Foto: Shutterstock.com

En større kirurgisk operasjon er sjeldent billig, og ikke alle typer operasjoner blir dekket av staten eller private forsikringer. Dette er vanligvis situasjonen når det gjelder vekttapoperasjoner, og dette er hovedgrunnen til at mange mennesker som er kvalifisert for en operasjon fortsetter å utsette avtalen. Finn ut hvor mye en slankeoperasjon egentlig koster, samt hvordan du skal gjøre det mer økonomisk overkommelig uten at det går på bekostning av kvalitet og sikkerhet!

Kostnaden ved vekttap

I Norge kan kostnaden på en slankeoperasjon være opp til 120 000 kroner. For denne prisen får pasienten vanligvis all den nødvendige medisinske hjelpen og assistansen som kreves både før, under og etter operasjonen. Likevel, dette er en betydelig sum å betale og mange mennesker leter etter rimeligere alternativ. Finnes de? Ja! 

Hvordan spare penger?

En overkommelig løsning er å utføre operasjonen utenlands på en privatklinikk i den Baltiske regionen. Det er viktig å velge en god klinikk, fordi det er bare en rutinert, erfaren og kvalifisert kirurg som kan utføre slike kirurgiske operasjoner. I Latvia er prisen på vekttapoperasjoner omtrent halvparten av den norske prisen – anslagsvis 50 000 til 60 000 kroner.

pris slankeoperasjon

Foto: Shutterstock.com

Normalt inkluderes alle de følgende aspektene i prisen for en slankeoperasjon:

  • transport fra og til flyplass/stasjon;
  • losji/opphold;
  • sykehusopphold;
  • omsyn og hjelp 24/7 på klinikken;
  • alle mulige tester, prøver og medisinske avtaler;
  • alle avgifter;
  • ernæring i løpet av sykehusoppholdet.

Noen klinikker, som for eksempel Overvekts Operasjoner Riga, inkluderer også en 5-årig oppfølging i prisen og kirurgisk ansvarsforsikring på opptil 30 000 euro. 

Hvor mye koster slankeoperasjon – det avhenger av mange faktorer, men man skal aldri gå på kompromiss med pasientens sikkerhet. Vi tar vare på pasientene våre på etter en standard på topp europeisk nivå, og har mulighet til å tilby kirurgiske operasjoner til en lavere pris på grunn av vår beleilige beliggenhet. Finn ut mer om slankeoperasjoner på nettsiden til Overvekts Operasjoner.