Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm
Vekttap

Kilde: Pixabay.com

Så du har veid alle fordeler og ulemper og bestemt deg for å gå for slankeoperasjon. Gratulerer med denne viktige avgjørelsen, men nå har du sikkert mange brennende spørsmål: hvor skal du hen? hvordan søke? hva skal jeg spise? Lær svarene i artikkelen nedenfor og forbered deg for operasjon på en fornuftig måte!

5 trinn til slankeoperasjon

  1. Sjekk ut kravene. Din kroppsmasseindeks er den viktigste faktoren, men generelle helse og spesifikke helsemessige forhold, som vektrelaterte problemer spiller også sin rolle;
  1. Velg klinikken. Når du er ute etter en balanse mellom pris og kvalitet må du være oppmerksom på slankeoperasjon i utlandet. Klinikker i Baltikum tilbyr medisinsk behandling på europeisk nivå til vennlige priser;
  1. Send søknaden. Vanligvis kan dette gjøres på nettet, og klinikkene tilbys også konsultasjoner med klientkoordinator via nettsidene;
  1. Utarbeide medisinsk dokumentasjon. Den valgte klinikken kan be deg om å sende medisinsk kort, testresultater og annen viktig dokumentasjon på mail;
  1. Signer kontrakten. Hvis det ikke er noen hindringer på vei til operasjon må du signere kontrakten. Dette kan gjøres ved ankomst også hvis du velger operasjon i utlandet;
  1. Forbered deg på operasjonen. Denne fasen inkluderer obligatorisk diett før operasjon, bestilling av billetter, invitere den medfølgende personen – uansett om du trenger å føle deg komfortabel på det valgte operasjonsstedet.

Slankeoperasjon

Kilde: Pixabay.com
Dette er det raskeste veien til slankeoperasjon, men alle situasjoner er individuelle. Det kan hende du må utsette prosedyren på grunn av helsemessige forhold; Noen ganger vil leger kanskje ønske at du går ned i vekt før operasjon osv. Ikke bekymre deg, dette er helt normale situasjoner – en slankeoperasjon er en langsiktig affære og det er ikke nødvendig å sette hastighetsrekorder. For mer informasjon om prosessen besøk slankeklinikkens nettside!