Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm
Livet etter slankeoperasjon

Foto: Shutterstock.com

Se for deg – operasjon, sykehus, kontroller og tester ligger bak deg. Du er tilbake hjemme, magen er redusert, og du har allerede lagt merke til vekttap. Betyr det at det nye livet ditt har begynt? Vel, ja, og vit – den største utfordringen starter nå, siden du vil trenge å endre hele livet etter slankeoperasjon. Finn ut hvordan du kan opprettholde operasjonsresultatene!

Den korteste veilederen for hva og hva du ikke bør gjøre

Slankeoperasjon reduserer pasientens mage og gjør dem i stand til å spise mindre og føle mindre sult. Operasjonen initierer vekttap, men det er opp til pasienten å følge med legens gode arbeid. Dette er hva du bør og ikke bør gjøre etter prosedyren:

  • holde deg til et sunt kosthold. Dette betyr ikke at du skal overleve på brød og vann, tvert imot – gjør matinntaket ditt så mangfoldig som mulig, spis rikelig med grønnsaker, frukt og fiber. Unngå raffinert sukker, animalsk fett og bearbeidet mat;
  • start trening. Mange overvektige mennesker er ikke i stand til å trene effektivt, fordi ekstra vekt hindrer dem i å bruke de rette musklene. Etter operasjonen vil du kunne styrke kroppen din ordentlig, så ikke gå glipp av denne sjansen;
  • ikke gå tilbake til dårlige vaner, uansett om det er søppelmat eller en godteri-livsstil. Resultatene av slankeoperasjonen varierer betydelig, og pasientens dedikasjon til nytt liv er en av de viktigste faktorene som bidrar til langsiktig suksess.

Selvfølgelig vil ikke livet ditt etter operasjonen bare være trening og handling av mat. Du må gjennomgå regelmessige kontroller, både hos fastlegen din og med medisinsk personell på slankeklinikken. Hvis du velger operasjon i utlandet vil oppfølgingen sannsynligvis finne sted på nettet – via Skype-anrop, e-post eller på annen måte. For mer informasjon om livet etter operasjonen og oppfølging bør du sjekk ut nettsiden Overvekts-operasjoner.no og ta kontakt med pasientkoordinatoren!