Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Kilde: Pixabay.com

Slankeoperasjon er en av de mest effektive strategiene for slanking, men det tar tid og visst mot å velge operativ behandling. For å veie inn alle fordeler og ulemper trenger du informasjon – hva skjer før, under og etter operasjonen, og hva slags utfordringer venter på deg på denne ruten? Vi har utarbeidet en kort introduksjonsguide for opplevelser med slankeoperasjon – les videre og ta et informert valg!

Før prosedyren: Alt du trenger å gjøre

Slankeoperasjon starter ikke på sykehuset; den har en forberedelsesfase som ikke er for lang. Vanligvis tar det bare noen få uker å evaluere pasientens helse og ordne operasjonsdatoen/Prosessen går slik:

  • du kontakter klinikkens pasientkoordinator;
  • vi sender deg den nødvendige dokumentasjonen og et helsespørreskjema;
  • leger vurderer helsetilstanden din og bestemmer om du er kvalifisert for slankeoperasjon.

Pasientene med en bekreftet operasjonsdato tar seg av administrative oppgaver: billett- og hotellbooking og andre ordninger.

På sykehuset: Hva skjer og når

Den neste fasen av erfaring med slankeoperasjon inkluderer den viktigste prosedyren – selve operasjonen. Hvis du velger slankeoperasjon i utlandet der pris på slankeoperasjon er lavere, tar prosessen omtrent fire dager, hvorav halvparten tilbringer du på hotellet og en annen halvdel – på sykehuset.

Pasienten drar til sykehuset dagen etter ankomst. På klinikken finner de vanlige medisinske testene og undersøkelsene sted, og legeteamet dobbeltsjekker at pasienten kan gjennomgå operasjonen. Hvis alt går som det skal, skjer slankeoperasjonen på den avtalt dato – normalt dagen etter undersøkelsesdagen.

Kilde: Pixabay.com

Etter operasjon: hemmelighetene til vellykket bedring

Endelig starter det mest interessante og også viktigste vekttapstrinnet dagen etter operasjonen. Det mest interessante – fordi du vil være i stand til å være vitne til de positive endringene i sanntidsmodus; det viktigste – fordi bare pasienten kan sørge for at kirurgens arbeid ikke går for ingenting. Her er hva som kan vente på deg og hva du bør gjøre:

  • du vil få en diettplan og profesjonelle råd om bedring;
  • ved ankomst hjemme bør du revurdere forholdet ditt til mat og sport – husk at vellykket slankeopplevelse varer i flere år, ikke i flere uker;
  • ikke glem å ta de foreskrevne vitaminene og ta regelmessige undersøkelser hos din lokale fastlege og med kirurgen din via e-post og andre former for digital kommunikasjon.

Opplevelser med slankekirurgi er svært individuelle, og du bør ikke stole utelukkende på før og etter bilder av slankeoperasjon – ta hensyn til at folk som oppnår gode resultater, investerer mye tid og ressurser på å opprettholde ny, lavere vekt. 
Slankeoperasjon er bare første skritt mot en ny størrelse, og vellykket slankeropplevelse avhenger av personens dedikasjon. Pasientkoordinatoren på Overvekts Operasjoner vil gjerne konsultere deg om alle spørsmål knyttet til operasjon og periode etter operasjon – kontakt oss nå!