Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Slankeoperasjoner er ikke billig, men du kan minimere kostnadene uten å gå ut over kvaliteten på behandlingen. Overvekts Operasjoner Klinikk tilbyr gastrisk sleeve-operasjon for omtrent halvparten av pris på gastrisk sleeve i Norge. Pasienter trenger ikke å betale ekstra for tester og tjenester som overføring eller hotellopphold – alt er inkludert i en omfattende operasjonspakke.

Hva som utgjør pris på Gastric Sleeve?

Operasjonspriser for gastrisk sleeve på Overvekts Operasjoner Klinikk koster fast 58 900, -kr (den gjennomsnittlige norske prisen for den samme operasjonen er 100 000 kr). Følgende tjenester, tester og behandlinger er inkludert:

 • overføring fra flyplass til hotell/sykehus/flyplass
 • 1 overnatting på hotell hvis du ankommer dagen før du drar til sykehuset
 • all nødvendig dokumentasjon og avtaler
 • 24/7 pleie og assistanse
 • 4 dagers opphold på sykehuset
 • blodprøver for prosedyren
 • mage/brystrøntgen
 • gastroskopi
 • laparoskopisk gastrisk sleeve-operasjon
 • gebyr til anestesilege
 • gebyr til assistentkirurgen
 • gebyr til sykepleier
 • gebyr til kirurgen
 • ernæring under oppholdet
 • ernæringsinformasjon
 • utskrivningsbrev, medisiner, osv. ved utskrivning
 • 5 års oppfølging

Prisen inkluderer opphold i en moderne privat klinikk, med avdelinger i hotellstil og engelsktalende personell. Overvekts Operasjoner Klinikkens team bruker det beste medisinske utstyret, og gastrisk sleeve-operasjon utføres av en bariatrisk kirurg med mer enn ti års erfaring innen slankeoperasjoner og tjuefem års erfaring innen generell kirurgi.

Du kan finne mer informasjon om gastrisk sleeve-operasjon på Overvekts-operasjoner.no eller ved å kontakte vår klinikk pasientkoordinator. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller ta kontakt med oss via e-post eller telefon!

Ofte stilte spørsmål

1. Hvorfor er pris på gastrisk sleeve-operasjon lavere i Latvia?

Prisene på ikke-kritiske medisinske inngrep i Latvia er lavere enn i Norge på grunn av et annet skattesystem.

2. Trenger jeg ekstra penger til andre kostnader i løpet av operasjonsreisen?

Du må planlegge et ekstra budsjett hvis du vil ta med en medfølgende person eller bo i Riga litt lenger. Billetter til/fra Riga er ikke inkludert i pakken.

3. Hvis jeg ikke kan gjennomgå operasjon av medisinske årsaker, blir jeg kompensert?

Hvis det ved ankomst til klinikken oppdages at pasientens tilstand er uforenlig med operasjon vil pasienten bare bli belastet for testene, hotellet, transportene og det faktiske oppholdet på klinikken. Depositumet refunderes ikke.

4. Kommer pris på gastrisk sleeve med forsikring?

Ja, kirurgens ansvarsforsikring opp til 30 000 EUR er inkludert i pakken. Forsikringstiden er 6 måneder etter operasjonen.

5. Hva er inkludert i det fem år lange oppfølgingsprogrammet?

Vi har et spesielt oppfølgingsprogram som kan utføres via e-post eller telefon. Legen vil konsultere deg om spørsmålene relatert til operasjonen og restitusjonen.

6. Er pris på slankeoperasjon i Riga det laveste tilgjengelig?

Operasjonsprisen på gastrisk sleeve i Riga er lavere enn i Norge, men prisen i seg selv er ikke den eneste faktoren som bør tas med i betraktningen. Overvekts Operasjoner Riga bestreber seg på å opprettholde balansen mellom pris og kvalitet og kompromitterer aldri medisinske og sikkerhetsstandarder.