Mona Karlsson – Pasient koordinator

Hei! Jeg heter Mona, og jeg er pasientkoordinator ved Overvekt Operasjoner Riga. Jeg fikk utført en Gastric byPass operasjon i april 2014, og jeg har ikke angret et sekund på at jeg gjorde det! Jeg gikk ned nesten alt jeg ønsket å gå ned, bare på det første året! Jeg er utdannet som Offentlig Godkjent Hjelpepleier, med akutt sykepleie som videreutdanning. Jeg veileder dere gjerne, og svarer på deres spørsmål, basert på egne erfaringer fra min egen overvektsoperasjon.

Mvh
Mona

Dr. Igors Troickis – Vår ledende kirurg

En fremtredende kirurg, med 25 års erfaring i generell kirurgi og over 12 års erfaring i overvekts- kirurgi.

Han utfører over 500 prosedyrer årlig.

Spesialiteter:
· Gastrisk bypass, Mini gastrisk bypass
· Gastric Sleeve
· Revisional kirurgi, Pouch Resizing

Gastric Balloon  BMI 27+
Gastric Sleeve  BMI 30+
Gastric Bypass  BMI 35+

Velg den behandlingen som vil passe deg best

Vekt: Kg
Høyde: cm

10 grunner Hvorfor oss

Kort ventetid

Vi prøver å finne en tid som passer for deg og sykehuset! Dvs at vi jobber for at DU skal få den tiden du vil ha, og at sykehuset har plass til deg akkurat da!

Topp utstyrt klinikk

Utstyr fra de mest anerkjente medisinske firmaer i verden. Vi bruker det samme utstyret som de ledende sykehusene rundt om, og vi bruker NYTT utstyr på hver pasient!

Skandinavisk teknikk

De samme metodene som man bruker her i de nordiske land. Det betyr at vi bruker de samme grunnprinsippene, har utviklet dette videre til å gjøre det mer trygt for DEG å reise hjem.

Erfarent personell

Personalet er spesialister og har jobbet lenge med dette. Vår kirurg har jobbet på sykehuset i 25 år, og har de siste 10 årene spesialisert seg på slankeoperasjoner.

Norsk pasientkoordinator

Vår norske koordinator gjør at det føles tryggere. Mona er den første du får kontakt med, og hun følger deg så lenge du føler behov for det!

Muligheter for å ha med noen

Du kan ha med en venn etc, som bor med deg på sykehuset. Du kan ha med deg hvem du vil til sykehuset, og denne personen får bo på samme sykerom som deg under oppholdet.

5 års oppfølging etter operasjonen

Pasientkoordinator Mona kan kontaktes inntil 5 år etter operasjonen om det er noe du lurer på og ønsker å snakke om.

Garantert kvalitet på sykehuset

Privat sykehus, med alle de fasiliteter et sykehus skal ha. Vår kirurgiske avdeling har blitt renovert i vinter, og åpnet i januar i år, med friske, lyse og attraktive lokaler.

Norsk pasientkoordinator kan bo med deg

Vår koordinator følger med deg om du ikke vil reise alene. Om du ikke har noen som kan være med, og du ikke ønsker å dra alene, så følger Mona gjerne med deg!

Muligheter for finansiering

Samarbeid med et privat låne firma som gir svar på dagen! Linken på hjemmesiden vår går rett til søknadskjema, og det blir sendt til 12 banker, og du får presentert de 3 beste tilbudene!

BMI Rangering

Skriv inn dine kropps-profil detaljer for å beregne resultatet.

Kategori
BMI Rangering
Sykelig overvekt
Fra 35 og oppover
Fedme
Fra 30 til 34,9
Overvekt
Fra 25 til 29,9
Normal
Fra 18,5 til 24,9
Undervektig
Fra 16 til 18,4
Veldig Undervektig
Fra 15 og nedover
Vekt: Kg
Høyde: cm

Gastrisk bypass er rimeligere i Riga enn i Norge, men det kan fremdeles være vanskelig å ta den endelige beslutningen og søke om prosedyren. Når du veier alle fordeler og ulemper i mot hverandte, er det godt å vite hva du faktisk får for den faste pakken. Dette er hva Overvekts Operasjoner Riga tilbyr til pasientene som ønsker å gjennomgå gastrisk bypass-operasjon.

Pris på Gastrisk Bypass-pakke

Pakkeprisen er fast til 58 900, -kr (omtrent 50% mindre enn den gjennomsnittlige norske prisen) og prisen inkluderer:

• Transport fra flyplass til hotell/sykehus/flyplass

• 1 overnatting på hotell hvis du ankommer dagen før du drar til sykehuset

• all nødvendig dokumentasjon og avtaler

• 24/7 pleie og assistanse

• 4 dagers opphold på sykehuset

• blodprøver for prosedyren

• mage/brystrøntgen

• gastroskopi

• laparoskopisk gastrisk sleeve-operasjon

• kostnader til anestesilege

• kostnader til assistentkirurgen

• kostnaden til sykepleier

• kostnaden til kirurgen

• ernæring under oppholdet

• ernæringsinformasjon

• epikrise, medisiner, osv. ved utskrivning

• 5 års oppfølging

Mer informasjon om pris på gastrisk bypass og prosedyre kan finnes på Overvekts-operasjoner.no. Du kan også bruke tjenestene til klinikkens pasientkoordinator – fyll ut kontaktskjema, ring eller mail oss!

Ofte stilte spørsmål

1. Hvorfor er pris på gastrisk bypass i Norge mye høyere enn i Riga?

Prisene på medisinske tjenester bestemmes av kostnadssystemet i vesentlig grad. Skatter i de baltiske statene, som Latvia, er generelt mye lavere enn i Skandinavia, og dette gjør at klinikker kan tilby behandling på europeisk nivå for lavere priser.

2. Må jeg ta med ekstra penger bortsett fra pakkeprisen?

Gastrisk bypass-pakken inkluderer alle medisinske prosedyrer, i tillegg til overnatting, dokumentasjon og oppfølging, men inkluderer ikke billetter og penger for ekstra kostnader. Hvis du vil bo i Riga lenger, vil ha en medfølgende person eller bare vil ha et litt mer fleksibelt budsjett, kan du vurdere å ta ekstra penger med deg.

3. Er operasjonsforsikring inkludert i i prisen på gastrisk bypass?

Ja, ansvarsforsikringen på 30 000 EUR er inkludert i pakken. Forsikringens løpetid er 6 måneder etter operasjonsdato.

4. Hvis jeg betaler pakkeprisen, har jeg operasjonsgaranti?

Klinikken har ingen operasjonsgaranti fordi noen tester og undersøkelser blir gjort den dagen pasienten ankommer klinikken. Hvis pasientens helsetilstand ikke er kompatibel med kirurgi, belaster klinikken bare depositumet og prisene på tester, hotell, transport og faktumopphold på klinikken.

5. Hvorfor er ikke billetter til Riga inkludert i pakkeprisen?

Det er mange måter å komme seg fra Norge til hovedstaden i Latvia, og pasienter velger transportvei etter deres midler og behov. Klinikken er bare ansvarlig for pasientens opphold i Latvia og kan ikke tilby transport fra utlandet.

6. Må jeg reise til Riga for å følge medisinsk oppfølging?

Nei, dette er unødvendig fordi klinikken har utviklet et spesielt oppfølgingsprogram som kan utføres via e-post eller telefon.