Vår pasientkoordinators egen historie

HEI ALLE SAMMEN 🙂

Jeg heter Mona, og er pasientkoordinator for overvekts-oerasjoner.no.

Jeg gjorde en Gastric ByPass i Riga, Latvia, den 29. april i 2014, og har siden da gått ned nesten 60 kilo! Helt utrolig altså!

* Dette er tilbakemeldinger fra våre tidligere pasienter, og slike resultater kan ikke garanteres eller loves.

Lettvint løsning tenker nok mange nå… Det å operere seg… Men JEG brukte lang tid på å bestemme meg da.. Jeg har slitt meg gjennom nesten 2 år med trening, dietter, riktig kost, vært hos ernæringsfysiologer osv…. Men kiloene ville IKKE bort…

Etter da nesten 2 år, kjente jeg at, nå orker jeg ikke mer!! Begynte å leke litt med tanken på å operere meg.. Tok først kontakt med et privat sykehus i Oslo.. Der var jeg på et infomøte/kurs som varte hele dagen. De tok blodprøver, og man fikk individuelle samtaler med kirurgen der.

Jeg var kvalifisert til Gastric ByPass! Men så var det betalingen da… Dette private sykehuset ville ha 118 000,- for denne typen operasjon. Det var ALT for dyrt for meg!

Jeg visste at JEG ikke ville få noe lån, hadde betalingsanmerkninger, fra en heller brokete fortid… (Det er en annen historie)

Jeg er nå veldig impulsiv av meg, og ville jo ha gjort dette, helst i går! Begynte å lete litt rundt på nettet, hadde jo hørt at disse operasjonene var billigere i utlandet..

Hjelpes meg så mange firmaer det fantes, som driver med dette… Da begynte jobben med å finne det «rette firmaet». Det er sikkert mange der ute tenkte jeg,som driver «monkey buisness»..

Fant da til slutt dette firmaet da, overvekts-operasjoner.no 🙂

Sendte inn en forespørsel, og samme kveld ringte tlf, og jeg fikk prate med en utrolig hyggelig mann.

Etter denne praten begynte ting å skje… Det var i begynnelsen av april jeg sendte inn helseskjemaet, og jeg fikk svar tilbake etter ca 2 dager om at jeg var godkjent for Gastric ByPass operasjon!

Gjett om jeg var glad!! Så mange hadde sagt nei pga mine spesielle medisiner, men nå fikk jeg da endelig muligheten!

Kontrakten ble skrevet, pengene ble sendt nedover.. Skal innrømme jeg var litt skjelven når jeg sendte så mye penger over til utlandet.. tenkte nok tanken; Ser jeg de igjen?? Men INGEN fare på det området heller… Etter bare 2 dager, fikk jeg kvittering via e-posten min, om at betalingen var mottatt. Enda en grunn for å være glad! Så kom dagen da, jeg reiste til Riga, tok med meg søsteren min, i tilfelle noe skulle skje.. Da kom neste moment, vil det være noen som møter meg på flyplassen, eller har jeg blitt lurt?

Men INGEN fare på det området heller, denne hyggelige mannen , stod der han, og serviceminded ut til fingerspissene. Kjørte oss til hotellet, og FOR et flott rom! Brukte ettermiddagen til litt shopping, (billig i Riga),og bare slappet av. Morgenen etter ble vi hentet igjen, og vi ble kjørt til sykehuset. Gjennom en masse prøver, røntgen,blodprøver, ultralyd, og gastroskopi. Den siste undersøkelsen, gastroskopi, der fikk man en lettere sedativa, slik at man merket ikke noe til denne undersøkelsen… Enda et pluss i boka til dette firmaet! Så var det legesamtale, og samtale med anestesilegen. Kirurgen var en utrolig hyggelig og ydmyk mann, og man merket med EN gang at han så absolutt visste hva han drev med, noe som var MEGET betryggende.

Neste morgen var det operasjon, og var ganske nervøs nå… Man er jo nervøs innenfor sånne ting… Iallefall jeg 🙂

Men sovnet inn, og når jeg våknet igjen, var alt over, og mitt nye liv skulle begynne! Gud, så spent jeg var!!

Glemmer ikke mitt første måltid, som sykepleier kom med; En halv desiliter med protein-shake! Er dette alt jeg får spurte jeg på engelsk?? Jeg er jo kjempesulten sa jeg! Hun svarte at jeg skulle først drikke dette, så fikk vi se… Og der fikk jeg mitt første sjokk; Jeg ble SÅÅ mett!!! Av en halv desiliter!! Er det mulig liksom??

Det var det jo tydeligvis!

2 dager etter operasjonen var det dags for hjemreise! Så spennende dette var!! Ville dette funke hjemme også??

Og visst, NOEN FÅ tilpasningsproblemer var det jo, men… Kjære vene for en eventyrlig reise dette har vært!!

Det har gått som en lek! Etter drøye 6 mnd, var jeg 45 kg lettere!!, jeg var blitt et nytt menneske! Jeg hadde fått et nytt liv! Jeg hadde plutselig masse energi igjen, noe jeg ikke har hatt på lenge! Og det var/er deilig å kjenne at kroppen fungerer!!

HALLELUJAH!!

* Dette er tilbakemeldinger fra våre tidligere pasienter, og slike resultater kan ikke garanteres eller loves.

Dette er den absolutt beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang når det gjelder meg selv!

Jeg klarte jo ikke å gå ned selv, prøvde såå hardt!

I dag sitter jeg da her, og har fått æren av å hjelpe dette firmaet jeg reiste gjennom selv, til å hjelpe de nye norske pasientene, slik at de også kan få hjelp med å gjøre disse operasjonene der nede. Og det har blitt mange fornøyde pasienter etter dette, og til sammen har vi nok gått ned tusenvis av kilo!Og jeg elsker hvert sekund av dette! Og jeg koser meg sånn når jeg har sendt nye norske jenter dit ned, og får høre nå i etterkant at de har gått ned så og så mange kilo… DA kjenner jeg at jeg har lykkes med noe, nemlig det å formidle den gleden jeg selv kjenner etter denne operasjonen jeg selv tok, og jeg hører hvor glade de andre jentene er, hvor takknemlige de er…. Ja da vet jeg at jeg har gjort rett 🙂

SÅ… ER DET NOEN SOM FUNDERER PÅ EN SLIK OPERASJON, TA GJERNE KONTAKT MED MEG, SÅ KAN VI SNAKKE SAMMEN.. VI HJELPER DEG MER ENN GJERNE!

DETTE ER VI ALLE VERDT! SPESIELT VI SOM HAR SLITT MED OVERVEKT I MANGE ÅR, PRØVD DET SOM FINNES AV DIETTER OG KOSTHOLD, TRENING M.M.

JEG FINS HER FOR DERE, OG PÅ DENNE VEGGEN KOMMER DET BLI LITT AV HVERT FRAMOVER…

ØNSKER DERE ALLE EN FANTASTISK DAG DER UTE 🙂

CARPE DIEM ♥

Før

1 år etter